Apparatmontering

Vi på KELAB Systems har arbetat med apparatmontering (Box Building) av elektronik sedan tidigt 70-tal. Då kretsade verksamheten till stor del kring utveckling och tillverkning av styrsystem för excenterpressar. Idag handlar det oftare om fiberkommunikation, datalagring eller IoT (Internet of Things).
 
Oavsett produktområde kan du vara säker på att vi har erfarenheten som krävs för att montera och testa din produkt. Med egen tillverkning av små till mellanstora serier av kablage och ett tätt samarbete med gruppens mekanikleverantör kan vi snabbt vara igång med prototyptillverkning och inledande tester.
 

Hela vägen till kund

Vår långa erfarenhet inom elektronikproduktion innebär att vi kan tillföra ditt projekt omfattande kunskaper kring hur din produkt bäst bör designas. Detta för att den ska kunna produceras så enkelt och kostnadseffektivt som möjligt.
Naturligtvis erbjuder vi de kringtjänster som produktionen av din produkt kräver. Vi erbjuder allt från materialplanering och inköp till packning och leverans till slutkund.
ApparatmonteringApparatmontering