Kretskortstillverkning

Här är en översikt av våra tjänster:

Konstruktion

Med hjälp av våra mångåriga samarbeten med flertalet utvecklingsbolag kan vi hjälpa er med att etablera kontakt för konstruktionsarbete.

Materialanskaffning

På vår inköps- och logistikavdelning arbetar våra erfarna planerare och inköpare med att skaffa fram alla de komponenter – från mönsterkort till packmaterial –  som krävs för att produktionen ska kunna realiseras. Vårt breda kontaktnät av leverantörer låter oss i rätt tid få fram rätt komponenter till konkurrenskraftiga priser.

Tack vare delägarskap i en mekaniktillverkare kan vi dessutom erbjuda tillverkning av kundanpassade mekanikdetaljer.

CAD-konvertering

SMD Production kan ta emot alla typer av Pick & Place filer för elektronikproduktion som genereras från ert CAD-system. Med dessa, tillsammans med er stycklista, skapar SMD snabbt ett produktionsunderlag för vår ytmontering av elektronik.

Genom att ert underlag ligger till grund för programmeringen så slipper vi många missförstånd, samtidigt som vi fångar upp eventuella frågor tidigt i produktionsprocessen.

Ytmontering

Med våra ytmonteringsmaskiner från MYDATA kan vi hjälpa er från första prototypkortet till serietillverkning av era produkter.

SMD använder etsade eller laserskurna screenstenciler av stål. Det ger en jämn och god kvalité då lodmängden blir exakt. För omsmältningen har vi en kraftfull varmluftsugn med väl dokumenterade lödprofiler.

Hålmontering

Med vår kvalificerade personal utbildad inom mjuklödning så väl som IPC-krav står vi redo för små eller stora hålmonteringsuppdrag inom elektronikproduktion. 

Reparation / Modifiering

Här hjälper vi er gärna även med kvalificerade reparation och modifieringsuppdrag.
​​​​​​​
Behöver ni hjälp med STRAP och KAP, byte av redan monterade hål- eller ytmonterade komponenter? I så fall är SMD väl rustat för att lösa detta.

Test

I vår välutrustade testavdelning med personal som har gedigen kompetens erbjuder vi test samt slutkontroll av era produkter. Här kan vi erbjuda allt från programmering av mjukvaran till komplett funktionstest av kort/enheter med testprotokoll.
Detta säkerställer en god kvalitet på våra leveranser till er.

Slutmontering / Box Building

SMD Production tar gärna din produkt hela vägen genom att erbjuda inkapsling och slutmontering av kompletta enheter.
KablagetillverkningKablagetillverkning
KretskortsmonteringKretskortsmontering